Up-to-date collectie
Herstelling in eigen atelier
Eigen servicewagen

Juwelenwinkel in regio Aarschot

Bij onze juwelenwinkel in de buurt van Aarschot geniet u van geweldige service. Het maakt niet uit welk juweel u zoekt, bij Juwelier Van den Bergh zorgen we dat u tevreden vertrekt. Zoekt u naar een gevoel van luxe of eerder elegantie? Bij onze juwelenwinkel in de buurt van Aarschot en Heist-op-den-Berg vindt u het allemaal.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Bekijk onze contactgegevens

Onze juwelenwinkel in de buurt van Aarschot zorgt voor u

Als u naar onze winkel in Ramsel komt, zorgen we ervoor dat u zich als een ster voelt. U geniet dan ook van uitgebreide en persoonlijke service tijdens uw zoektocht naar uw droomjuweel. We luisteren naar wat u zoekt en laten daarna juwelen zien die u ongetwijfeld kunnen bekoren. Wilt u een handgemaakt juweel laten maken bij ons? Dat is ook mogelijk. We hebben onze juwelenwinkel in regio Aarschot en Heist-op-den-Berg zo ingericht dat u in alle rust onze designjuwelen kunt ontdekken. We bieden heel veel prachtige merken aan waartussen u zeker uw ding vindt. Zoekt u een juweel waar u de as van een geliefde in kan bewaren? Ook daarvoor zit u goed bij ons.

Winkel Juwelier Van den BerghWinkel 2 Juwelier Van den Bergh

Ontdek onze juwelenwinkel in de omgeving van Heist-op-den-Berg

Als u niet tevreden buiten gaat in onze winkel, zijn wij ook niet blij. Daarom doen we er alles aan zodat u zich comfortabel voelt bij ons. Zoekt u natuurgeïnspireerde en elegante juwelen of eerder iets luxueus en gedurfd? In onze juwelenwinkel in Ramsel, in de omgeving van Heist-op-den-Berg, vindt u het allemaal. Bent u benieuwd of we aanbiedingen hebben? We doen regelmatig verschillende acties. Bekijk ze even en vind uw ding in onze winkel. Kom langs in onze juwelenwinkel in de omgeving van Aarschot en ontdek onze collectie! Bij vragen vult u het contactformulier in. Laat van u horen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Contacteer ons ook op het telefoonnummer 016/69.92.93!